Informatie

Unlock (y)our

future

TEDx komt naar Alkmaar! En wel op dinsdag 18 april 2023. Het thema deze editie is ‘Unlock (y)our future’. Laat je verrassen en inspireren door de energieke TED Talks van (inter)nationale sprekers en droom en fantaseer mee over de nabije en verre toekomst. Aan bod komen onderwerpen als ‘De aarde grijpt in’, ‘Food & Healthcare’, ‘Van IK naar WIJ’ en ‘Architectuur versus Technologie’.

Early bird tickets (9 jan tot 13 februari) € 45,-
Reguliere tickets (13 februari tot 18 april) € 65,-

TEDx

Alkmaar

TEDx is een lokaal evenement van het wereldwijde fenomeen TED. TED staat voor Technology, Entertainment en Design. Invloedrijke sprekers over deze onderwerpen werden bij elkaar gezet om over deze onderwerpen te spreken. In de jaren ’90 is dit uitgegroeid naar een evenement waar een scala aan onderwerpen langskomen met één doel: Mensen inspireren en aanzetten tot nadenken, in beweging te krijgen en mensen te verbinden.

Bereikbaarheid

TEDx Alkmaar is in de Grote Kerk Alkmaar: Koorstraat 2. De Grote Kerk is ongeveer 10 minuten lopen vanaf Centraal Station Alkmaar. Met de auto parkeer  je het handigste (betaald) in parkeergarage De Vest of in parkeergarage Kanaalschiereiland.