Marco van der Werf

ondernemer, innovator en spreker

'Innovation = invention + business case'
(English talk)

Marco van der Werf is ondernemer, een echte innovator en een inspirerende spreker. Hij heeft een achtergrond in software engineering, journalistiek en geeft innovatielessen aan de TU Delft en de Vrije Universiteit Amsterdam.

Marco is de oprichter van Bit, een Amsterdamse innovatiestudio, en Bit Academy, een school voor data-engineers en softwareontwikkelaars. Bit opereert altijd met de meest toonaangevende en nieuwste technieken. Zijn bedrijf is nauw verbonden met enkele van de meest invloedrijke onderzoekslaboratoria en bevindt zich in het hart van de plek waar enkele van de beste uitvindingen zijn gedaan: de universiteit van Amsterdam Science Park.

Zijn TED talk gaat over innovatie, en hoe dit een combinatie is tussen zowel een uitvinding als een business case. Hij vertelt hoe je producten kunt creëren die niet alleen technisch en creatief geavanceerd zijn, maar ook economisch levensvatbaar. Door zijn ervaring in de branche kan Marco als geen andere belangrijke inzichten brengen over hoe succesvolle producten kunnen worden gemaakt die voorop lopen op het gebied van innovatie.

Andere

sprekers

Eva Eikhout

Mediamaker

'Leren dansen met regels'
(English talk)

Aaron Mirck

denker, schrijver en spreker over technologie

'Niet appen tijdens het eten: tijd voor digitale etiquette'
(English talk)

Wensly Francisco

documentairemaker, schrijver en ex-militair

'How not to become a statistic'
(English talk)